Efter at være blevet mor, er der sket et eller andet inde i hovedet på mig. Selvransagelsen og tanker om fortid og fremtid fylder og det er på tide at få ryddet lidt op i skidtet.

Jeg kigger tilbage på hele min ungdom og kan ikke huske, at jeg på et eneste tidspunkt har været glad for det jeg så i spejlet. Som kvinde er man nok ofte tilbøjelig til at se sine fejl frem for sine fortrin, men jeg har altid været hård og nådesløs ved mig selv.

Overvægt og dårligt helbred er et stort tema i min hverdag og har været det i efterhånden mange år – men nu har jeg besluttet, at jeg for alvor skal tage kampen op. For livet er simpelthen for kort til at være ked og utilfreds. Jeg vil gerne være en sundere, lettere og gladere udgave af mig selv og jeg har en fiks ide om, at en blog kan hjælpe mig i processen “at lære at elske mig selv, for den jeg er.”

Jeg er xxlmor – den runde mor fra Randers – og det her er min blog om både det gode og onde som livet indebærer. Jeg vil dele tanker om hverdagens medgang og modgang, mit liv som mor og som en til tider vanskelig samlever til min ellers så overbærende kæreste.

Velkommen indenfor hos .xxlmor.