Efter at være rundet de 30, er der sket et eller andet inde i hovedet på mig. Selvransagelsen og tanker om fortid og fremtid fylder og det er på tide at få ryddet lidt op i skidtet.

Jeg kigger tilbage på hele min ungdom og kan ikke huske, at jeg på et eneste tidspunkt har været glad for det jeg så i spejlet. Som kvinde er man nok ofte tilbøjelig til at se sine fejl frem for sine fortrin, men jeg har altid været hård og nådesløs ved mig selv.

Overvægt er et stort tema i min hverdag og har været det i efterhånden mange år – men nu har jeg besluttet, at jeg for alvor skal tage kampen op. For livet er simpelthen for kort til at være ked og utilfreds. Jeg vil gerne være en sundere, lettere og gladere udgave af mig selv og jeg har en fiks ide om, at en blog kan være min hjælp. Både til et vægttab, men også til processen i at lære at elske sig selv for det man er.

Jeg er xxlmor – den runde mor fra Randers – og det her er min blog om mental sundhed, overvægt, et forhåbentligt vægttab og alt, hvad det indebærer. Jeg vil dele tanker om hverdagens medgang og modgang, mit liv som førstegangsmor og som en til tider vanskelig samlever til min ellers så overbærende kæreste.

Velkommen indenfor hos .xxlmor.