Refugium: Udcheckning

Ferietid! Og hvad nu?

I eftermiddag kunne vi endelig hente Johanne i vuggestuen og sige: “nu har vi ferie!!!” – og hvor var det herligt. I to uger kan vi nyde hinandens selskab og efterfølgende har jeg en uge sammen med Johanne, når Michael starter på arbejde igen. Hvis altså plukkeveerne tillader det.

For første gang i mange år har vi absolut ingen planer i sommerferien. På den ene side er det mega rart, at vi bare skal tage dagene som de kommer, stå op og overveje, hvad vi har lyst til. Vi har sæsonkort til diverse seværdigheder i Østjylland, så vi skal nok finde på noget, og hvis jeg ikke kan holde til det, kan Michael og Johanne tage afsted, eller vi kan hygge i badebassinet hjemme i haven, som Johanne fik i fødselsdagsgave.

På den anden side kan jeg ikke lade være med at blive en smule rastløs. Jeg tænker hele tiden, at man jo godt lige kunne tjekke, om der skulle være en afbudsrejse. Vi kunne også tage bilen og køre en tur til Sverige, det nordtyske eller til bare et par dage i hovedstaden. Men jeg er vidst en smule forkælet. I maj måned tilbragte vi en uge sammen i Tyrkiet, så det er bestemt ikke fordi, at vi ikke har holdt ferie og har haft tid til afslapning. Alligevel føler jeg, at vi trænger til det. I forbindelse med hele det her plukkeve-pjat, har Michael taget over på nærmest alt. Han skifter Johanne hver gang, og han laver mad, rydder op og henter snacks når jeg har cravings (eller når han selv har). Han står op med Johanne om morgenen og klarer alt fra vækning til aflevering i vuggestue, når jeg ligger i sengen med ondt i maven, samtidig med, at han har rigtig meget at se til på jobbet og med aftensstudie. Han er uden tvivl min helt lige nu, men jeg kan også godt se, at han er træt. Det er vi alle 3 på hver vores måde.

Jeg er vant til at rejse væk, når afslapning er tiltrængt, men måske jeg også skulle lære, at man også godt kan få ro på, når man er derhjemme. Under alle omstændigheder vil vi nyde hinanden i to hele uger og det bliver skønt.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refugium: Udcheckning