TaberTorsdag #7

TaberTorsdag #8

Okay okay okay… Det er skide hårdt at leve uden sukker og jeg har kun gjort det i 2 dage. Hvad sker der for cravings og træthed?

Jeg kom vidst til at nævne det i sidste uge, at Michael og jeg havde besluttet os for at tage 21 helbredende dage. Vi gik i gang i går, og jeg har allerede krise. Jeg har siddet og tigget og bedt Michael om, om vi ikke nok skal tage noget af den is, der ligger ude i fryseren, for så nederen er jeg faktisk. Jeg er overhovedet ikke god til at være støttende lige nu, jeg vil bare have sukker. Og nej, jeg kan ikke bare tage noget selv, for vi skal da være to om at synde, hvis endelig vi skal gøre det. **FACEPALM**

Trods de cravings jeg døjer helt ulideligt med lige nu, så har det været god mad, vi har fået de sidste to dage. I går aftes fik vi en lækker fiskesuppe på kokosmælk, torsk, rejer og andre gode sager og der er flere lækre retter i vente. Vi havde vores issues med dagens aftensmad, der skulle indeholde rødbederåkost, hvilket vi begge har det lidt stramt med. Men med lidt omprioriteringer gik det hele dog alligevel. Maden er god, men mellemmåltiderne er en mangelvare, så det er her, at det er hårdt for alvor.

Hele min tankegang drejer sig lige nu om is, så jeg tror faktisk bare, at jeg går i seng.

.xxlmor.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TaberTorsdag #7