Siden sidst

TaberTorsdag #7

Så er TaberTorsdag også på banen igen. Dog uden så meget nyt siden nummer 6. På vægten er der kun sket ganske lidt – altså vi taler et godt kilos penge. Og det ærger mig lidt. Det er ikke fordi, at jeg har været ekstremt god til at spise über sundt i den sidste måned, men jeg nyder stadig godt af, at en dagligdagsrutine med ordentlig madpakke og struktur, mindsker trangen og grundene til at købe usundt og snack’e.

Nej, det ærger mig lidt fordi, at jeg nok havde forventet, at jeg havde tabt noget mere alligevel. For jeg har været syg med opkast og det, der er værre og jeg har generelt ikke haft appetit i hele februar måned. Jovist, jeg har da spist – det skal man jo, men halve portioner eller mindre, har gjort mig fuldstændigt proppet og kvalm. Jeg skrev i går, at jeg er mega træt efter, at jeg er startet op i mit nyt job. Jeg har en fornemmelse af, at det muligvis har noget med den manglende appetit at gøre. Desværre har det bare ikke haft den store indvirkning på vægten.

Michael og jeg går og overvejer noget nyt. Det er nok gået op for den faste læser, at jeg gerne vil tabe mig, men der er mere. Siden Johanne kom til verden, føler jeg, at jeg går og skranter hele tiden. Jeg har ondt i kroppen, får nemt uren hud og har generelt bare hele tiden et eller andet, som jeg døjer med – stort som småt. For ikke at nævne træthed og total uoplagthed. Vi så en enkelt udsendelse af “Kan man spise sig rask?” og blev inspireret af det til at købe bogen “21 helbredende dage”.

Bogen går i al sin enkelthed ud på, at leve antiinflammatorisk i 3 uger – det er lige til at holde til. Derefter kan man jo gøre det igen, hvis man får smag for det. Vi prøvede det engang og var begge ret glade for det. Maden smager godt, vi fik mere energi efter den første uges tid og der røg også kilo, selvom det ikke var hensigten. Vi forventer at gå i gang søndag eller i starten af næste uge. Michael vil gerne lige over en eksamen mandag, og det kan jeg godt forstå. Jeg glæder mig til at komme i gang! Det inspirerer mig også, at dette ikke er en kur. Det er simpelthen bare god, sund mad, der er godt for krop og helbred.

.xxlmor.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst