TaberTorsdag #6

Siden sidst

Jeg kan lige så godt lade være med at være en undskyldning for mig selv. Jeg har flere gange beklaget min manglende tilstedeværelse på bloggen, men det hjælper ikke noget. Selvom jeg brænder for det, er der altså bare huller en gang i mellem, når der sker skide meget i mit liv.

Og sikke et par oplevelsesrige måneder, jeg har været igennem.

Da jeg sidst skrev for en lille måned siden, var jeg i fuld gang med mit vægttabseventyr, og det er jeg stadig. Det har sine op- og nedture, men jeg kan da kun sige, at det hjælper at være sygdomsramt med opkast, mavekneb og det der er værre. Jeg skal nok komme ind på mere i TaberTorsdag.

Jeg var lige startet på mit nyt job i slutningen af januar og har nu været der i en måned. Det har været hårdt. Selve jobbet er ikke som sådan hårdt, men det har været benhårdt at starte på en helt almindelig hverdag igen. Med job fra 8-16, hente og bringe barn, indkøb, aftensmad, madpakker, putning og så nærmest i seng, for jeg er SÅ MEGA UDKØRT. Siden jeg er startet på job, er jeg ikke gået i seng meget senere end 21 og det går mig på. Det er om aftenerne, at jeg blogger, er kreativ og tilbringer kvalitetstid med Michael. Derfor er jeg nu ved at finde ud af, hvordan jeg skal få det til at hænge sammen, så jeg kan nå alle de ting, som jeg virkelig brænder for.

Siden sidst har jeg været på tur. I starten af februar var Michael og jeg ALENE i London på forlænget weekend fra torsdag til søndag. Jeg kommer til at lave et indlæg om det, for det var fantastisk. Vi oplevede så meget og nogle af tingene er jeg simpelthen nødt til at skrive mere om. 4 dage, hvor vi bare kunne være kærester, ikke skulle planlægge spisetider, tænke på arbejde eller pakning af pusletasker, klapvogn osv. Det var lækkert. Men hold da op, hvor vi også savnede Johanne. Det er første gang, at vi var fra hende så længe, men jeg tror, at det var rigtig sundt at prøve. Måske en dag mindre næste gang 😉

Gademaler i Picadilly Circus

I sidste weekend var jeg på tur til Flensborg med en dejlig veninde. Vi var kun afsted en dag, men det var dejligt, vejret var godt og vi havde ingen planer. Vi sad bare længe på cafe, gik en god tur og fik snakket en hel masse. Det var tiltrængt og jeg aner ikke, hvorfor det blev Flensborg, men godt gjorde det.

Jeg synes, at der er sket så meget mere. Men det må komme undervejs. Den dag jeg lærer at skrive lidt oftere 😉

.xxlmor.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TaberTorsdag #6