TaberTorsdag #5

TaberTorsdag #6

En uge mere er gået og jeg synes overraskende nok, at det er gået ret fornuftigt. Jeg havde forventet, at en opstart på nyt job og den dertilhørende træthed om aftenen, ville skabe rod i madlavningen og de sunde madvaner, som så småt er begyndt at indfinde sig.

Jeg er blevet positivt overrasket. For ja, jeg har været FULDSTÆNDIGT kvæstet om aftenen, men maden har været nemmere at håndtere siden jeg startede. Hver morgen er det nødvendigt at få en ordentlig og solid morgenmad, så jeg ikke bliver sulten allerede klokken 10. Derudover er jeg nødt til at forberede og handle ind til min frokost, så jeg får den pakket om morgenen inden jeg skal afsted. Bevares, der er en kantine, hvor jeg kan købe mad, men jeg er ikke vildt begejstret for udvalget og der er heller ikke så meget sundt at vælge imellem. Sidst, men ikke mindst, har vi lige pludselig ikke tid til impulsindkøb til aftensmad på samme måde, som vi havde før jeg startede på arbejde. Derfor er vi nødt til at planlægge nogenlunde, hvad vi skal have til aftensmad og få handlet ind til det.

Det lyder rosenrødt og det er det ikke. Jeg har ikke levet straight out sundt siden jeg startede på job i mandags, men jeg synes, at det er gået godt. Jeg har fået en god yoghurt med fras til morgenmad hele ugen og gulerodssalat med ananas, rosiner og nødder til frokost med mindre, at jeg har fået rester fra aftensmaden dagen inden. Det har kunnet mærkes i maven og den føles knap så oppustet.

Alt ovenstående har fået mig til at tænke, at rutiner må være den helt rigtige vej frem for mig. Jeg kan nok godt (i nogle tilfælde) lide, at tingene er sat lidt i kasser. I hvert fald i forhold til maden, hvor det måske er fint nok for en periode bare at skulle følge en vej, der er lagt for en. De samme rutiner hver dag, så den sunde mad bliver en helt indkorporeret og naturlig del af hverdagen.

Jeg har ikke været på vægten i dag, for jeg har været en smule doven og har ikke fået sat batterier i maskineriet. Jeg forventer ikke, at der kommer en TaberTorsdag i næste uge, da jeg er i LONDON BABY!!!!

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TaberTorsdag #5