TaberTorsdag #3

Arbejdsløs dag 124

Det er lang tid siden, at jeg har skrevet om min arbejdsløshed sidst, og der er løbet meget vand i åen siden. I november måned var jeg til to jobsamtaler. Det ene fik jeg ikke, men jeg var på en eller anden måde rigtig opløftet over, at jeg var blandt de sidste 5 ud af 150 kandidater. Det var mega rart og jeg begyndte at få blod på tanden igen. Det andet job fik jeg nok heller ikke, men jeg har faktisk ikke hørt noget siden samtalen. Eller det vil sige, at jeg skrev til firmaet efter et par uger, hvor de vendte tilbage, at de havde haft travl og først ville vende tilbage i slutningen af december, men at de nok skulle vende tilbage igen. Jeg har ikke hørt noget siden og forventer ligesom, at det nok er fordi, at de ikke kan finde ud af, at sige nej. Jeg er overrasket over det, da vi faktisk allerede havde forhandlet løn og jeg egentlig troede, at den var hjemme.

Hvorfor skriver du så ikke til dem igen? Det kan jeg faktisk ikke svare på – det burde jeg nok. Det er som om, at den der jantelov kommer op i mig, hvor jeg føler, at jeg ikke skal tro, at jeg er noget og ikke skal presse på. Det er torskedumt, men jeg kan ikke lade være med at have de tanker.

Jeg var også i en måneds praktik fra medio november til medio december og det var dejligt at være i gang for en periode igen. Jeg fik også tilbudt en fast stilling der, men takkede nej, da jeg faktisk troede, at jeg så godt som var ansat i det andet job. Derudover var lønniveau og personalegoder ikke så fordelagtige. Jeg ville faktisk tjene det samme, som jeg i dag får i dagpenge, og jeg føler faktisk, at jeg er mere værd.

Jeg har ikke kunnet lade være med at stille mig selv det spørgsmål, om jeg mon er forkælet? At jeg ikke bare tager de muligheder der er, og springer ud i det, så jeg ikke lever på “kommunens penge.” Men sådan har jeg det faktisk ikke. Jeg synes ikke, at man skal sælge sig selv for billigt, ej heller gøre noget, som man ikke har lyst til. Er det for meget forlangt? Det kan være, at jeg ombestemmer mig, hvis arbejdsløs dag 4xx bliver aktuel.

Nå, men status er nu den, at jeg tusser rundt herhjemme, bruger min tid på at skrive på bloggen og på et forfatterkursus og det er rigtig spændende. Selvfølgelig skriver jeg også en masse ansøgninger, og på mandag skal jeg faktisk til samtale igen. Denne gang er det ved Region Midtjylland i en ret spændende stilling. Jeg er ikke nervøs (endnu), men fortryder, at jeg ved den sidste samtale (hvor jeg rent faktisk fik et afslag) ikke fik spurgt, hvad der eventuelt manglede fra mig.

Fortsættelse må følge 🙂

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TaberTorsdag #3