TaberTorsdag #2

xxlmor 1 år

Jeg synes selv, at det er kæmpe stort! For et år siden (+ 1 dag), skrev jeg mit aller første indlæg her på bloggen. Jeg var dundrende nervøs. Jeg var nødt til at få Michael til at læse det igennem efter jeg selv havde gjort det 745 gange, for hvad skete der, når man lige pludselig skrev ud i offentligheden?

Jeg fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var farligt, selvom jeg en del gange efterfølgende lige har overvejet, om jeg nu skulle trykke “udgiv” eller ej. Alligevel har jeg dog været utroligt stolt flere gange over, at jeg har brudt grænser, været ærlig og ladet barriererne falde. Det er ret lettende og jeg tror, at jeg med bloggen har fundet et lille frirum.

Jeg har brugt et år på at finde ud af, hvilken retning min blog skal gå i, og jeg er nok ikke nået helt frem til det endnu, men jeg er godt på vej. Jeg har jo ikke verdens bedste selvtillid, så jeg har svært ved at finde mig til rette i tanken om, hvorfor nogen skulle have lyst til at læse om mit liv og mine følelser. Men jeg er også kommet så lang nu, at jeg faktisk er ligeglad. Det her er min “lille baby” (altså lige efter Johanne) og jeg elsker den. Og jeg elsker at skrive. Det er skide fedt.

.xxlmor.

1 kommentar

  • Michael

    …… og det er skide fedt!
    …… og du er hammer sej!
    …… og du skal bare blive ved!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TaberTorsdag #2