9 nytårsreflektioner

TaberTorsdag #2

Så er vi satme i gang! Projekt smid-en-masse-kilo (forhåbentligt) er løbet af stabelen og jeg er nu på dag nummer halvanden. Michael og jeg startede i går morges, hvor vi gik på vægten, blev vældigt motiverede til at komme i gang og fik handlet ind til de første par dage. Planen er, at vi laver madplan hver onsdag, handler ind hver torsdag og så tænker jeg at veje mig hver torsdag også. Onsdag aften målte vi os også. Jeg blev målt om mave, talje, numse, lår og overarm, men jeg vil ikke måle mig mere end en gang hver måned eller 14. dag. For jeg har ingen forventning om, at det går hurtigt, så det er sjovere, hvis der er flere dage imellem.

I går startede vi dagen med lidt scrambled eggs med grønt til, da vi gerne lige ville have ryddet det sidste ud i køleskabet. Til middag lavede vi en god kyllingesalat til flere dage og til aften fik vi lavet en god stor portion frikadeller til fryseren. I går fik vi bønnerfritter og en lille smule grov pasta til.

Vi er begge enige om, at vi skal gøre brug af nogle nemme løsninger – i hvert fald nogle af dagene. Derfor har vi både i går med frikadellerne og i dag med kødboller til tomatsovs lavet gode store portioner, så vi en gang i mellem bare kan tage mad op af fryseren. På den måde går vi heller ikke kolde, hvis vi ikke lige har fået købt ind. For det er ofte der, at vi falder i. Ideen med kyllingesalaten var desværre knap så vellykket, da kyllingen var slemt tør i dag. Men det ved vi så bare til næste gang.

Vi er blevet ret mætte til alle måltider både i går og i dag, men jeg var fuldstændigt på glat is i går aftes. Jeg var sulten en halv time efter, at vi havde spist, jeg var sukkertrængende og generelt bare hul i maven. Jeg har lidt samme følelse nu, hvor jeg sidder og skriver dette indlæg – jeg håber virkelig, at det går over. I går snakkede jeg om chokolade og alt muligt andet lækkert, men heldigvis sagde Michael: “altså jeg skal ikke have noget.” Selvom det i momentet var pisse irriterende, betød det, at jeg heller ikke ville spise noget. For jeg skulle dælme ikke være den, der faldt i. Eller bevares… Jeg tog et stykke pålægschokolade, men det var så også det. Det kunne have været meget værre.

I dag vågnede jeg med enormt meget væske i hænderne. De snurrede helt vildt og først sidst på eftermiddagen er det blevet bedre. Jeg håber, at det er fordi, at der er ved at ske noget godt med min krop. Her til aften har vi fået lavet madplan for den næste uge og det ser faktisk ret lækkert ud. Der er en masse gode forskelligartede retter og vi er stadig begge topmotiverede.

.xxlmor.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 nytårsreflektioner