Sweatpants og tømmermænd

TaberTorsdag: Klar til start

I sidste uge startede jeg mit nye koncept TaberTorsdag op. Eller jeg skrev om det – det vil jeg også gøre i dag og så vil jeg for alvor være gået i gang på torsdag. For man skal jo liiiiiiiiige over julen ikke? 🙂

Jeg vil gerne tabe mig og jeg vil gerne tabe mig meget. Men mest af alt, vil jeg gerne være sund. Det gør selvfølgelig ikke noget, hvis man føler sig lidt lækker, men vigtigst er, at mit helbred og min sundhed generelt er i top. Specielt efter Johanne er kommet ind i billedet og tanker om et barn mere en dag er i hovedet, så er det bare skide vigtigt.

Med sundheden taget i betragtning, har jeg valgt, at jeg ikke skal på en decideret kur. Jeg skal lære at spise sundt, fornuftigt og i mindre mængder – det må simpelthen være vejen frem. Jeg har prøvet alle mulige kure før hen og det fungerer ikke for mig. Jeg kan nok nå at ændre det tusind gange endnu, men det er der, at jeg starter.

Michael og jeg skal lave madplan inden nytår og så tænker vi at prøve det dersens Bilka To Go. For hvis vi bestiller det hele hjemmefra, så slipper vi for impulskøb, for der falder vi normalt i big time. Vi skal på den anden side af nytår, for Michaelhar fødselsdag lørdag, vi skal holde nytårsaften og vi vil gerne kunne nyde det uden grænser.

Heldigvis er Michael med på vognen. Vi gør det her sammen og det er rigtig rart. Når jeg skriver på torsdag, forventer jeg, at vi er godt i gang. Vi er i hvert fald mega klar!

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweatpants og tømmermænd