TaberTorsdag

Sweatpants og tømmermænd

Optakten til juleaften er lang. Pynten i butikkerne starter i midten af oktober, julefrokosterne i midten af november og gaveræset, for vores vedkommende, på cirka samme tid. Julen er her i vores hjem blevet noget helt andet, siden Johanne kom til for godt halvandet år. Julen er blevet meget mere magisk. Hun forstår selvfølgelig ikke ret meget endnu, men for Michael og mig får julen bare en helt anden betydning. Alle forberedelserne og ræset bliver lige pludselig hyggelige og vi er helt vildt spændte over, at Johanne hver morgen skal åbne en lille pakke fra nissen, at vi selv skal holde julen hos os og vi skal pynte vores eget træ.

Men lige så lang optakten føles, lige så hurtigt føles det omvendt, som om julen er slut. Da klokken var omkring elleve i går aftes, var den sidste gave åbnet, gæsterne var taget hjem og vi nåede lige akkurat at sætte os i sofaen, inden Johanne blev ked af det inde i sin seng og gerne ville putte ved os, så vi gik til køjs. Vi havde en rigtig dejlig aften og selvom jeg skulle holde jul for første gang med min svigerfamilie og uden “min egen” familie, gik det rigtig godt. Men da den sidste gæst var gået og vi lå i sengen med Johanne i mellem os, var al julemagi og stemning også nærmest sevet ud af ballonen. Jeg orkede simpelthen ikke mere.

Michael og jeg har en aftale om, at 1. juledag er hellig. Det vil sige, at vi absolut ingen aftaler laver, vi skal bare være hjemme og slappe af. Og gudskelov for det. For da vi vågnede i morges (heldigvis blev det først klokken 9 for Johannes vedkommende), var det sådan helt tømmermænds-agtigt. Ondt i hovedet, fuldstændigt ødelagt i hele kroppen og øjne, der var helt forsovede. Bevares, vi havde fået et enkelt glas rødvin hver, men vi var absolut smadrede. Så hele dagen i dag, har vi været i det afslappede tøj, Johanne har haft nattøj på helt frem til hendes middagslur og vi kunne kun lige snige os ud for at køre en tur på McDonalds til aften. Ja! Vi har taget Johanne med på McDonalds og JA! hun elskede det. Og JA! Måske var det første gang, men det bliver nok ikke den sidste 😉

Først her til aften blev jeg en smule produktiv. Der blevet ryddet godt og grundigt op efter aftenen i går og det meste af julepynten er taget ned. Godt nok er der et par julefrokoster i sigte, men jeg trænger altså til et julefrit hjem. Er det for tidligt? Måske. Men det er faktisk rart. Herhjemme varer julen altså ikke helt til påske.

P.S. JA, jeg har kun billeder af min datter 😉

.xxlmor.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TaberTorsdag