Om at redde sig selv

Fuld fødselsdag fremad!

Hvis der er nogen, der forstår at fejre sin egen fødselsdag, så er det mig. Jeg har fødselsdag i morgen og jeg glæder mig til, at min familie kommer på besøg og hygger med mig, Michael og Johanne. Om det er manglen på fødselsdagsfester førhen eller om jeg bare er totalt selvglad, det ved jeg ikke, men jeg har altså ikke nok i kun én fødselsdag på et år. Så jeg fejrer min egen fødselsdag i mere eller mindre end en uge.

I går havde Johannes farmor tilfældigvis spurgt, om Johanne måtte komme på overnatning hos hende, så der greb jeg lige chancen og aftalte med Michael, at vi da så skulle fejre min fødselsdag alene sammen på aller romantiske vis. Efter at have været en tur til rejsegilde i går eftermiddags hos en veninde, afleverede vi Johanne ved farmor i Aarhus og kørte derefter ned i byen. Vi havde bestilt et hotelværelse på Wake Up Aarhus, så vi kunne tage ud og spise sammen uden at skulle tænke på, om vi kunne få vin til maden og stadig skulle kunne køre hjem.

Vi havde bestilt bord klokken 19.30 på Møf og fik dejlig mad og vigtigst; god vino. Det var dejligt at kunne nyde hinanden og maden i vores eget tempo, uden at skulle tænke på, hvornår Johanne skulle puttes, om maden var for varm til hende osv. Vi fortsatte nede på Bar Start, hvor vi fik et par drinks og øl og sluttede på Skt. Pouls Apothek, hvor vi også også kunne nyde lidt lækker drikkelse inden vi kunne nyde, at vi havde en hel nats uforstyrret søvn. Og så stod vi først op efter 10 i formiddags, det var skønt.

Vi har brugt dagen i dag på at købe ind til gæster i morgen og hygge. Vi har skåret græskar og slappet af på sofaen med en træt Johanne. I morgen kommer, som skrevet, familien på besøg sidst på formiddagen og på fredag kommer et par venner og spiser ost og drikker rødvin. Er det da ikke herligt?

.xxlmor.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at redde sig selv