Dræn, bordplan og festival

Så så man lige mig! #2

Godt en måned skulle der gå! En måned siden, at jeg lavede det fantastiske stunt at falde ud af badekarret og slå min skulder godt og grundigt. Heldigt var det, at intet var brækket, men til gengæld var der lige nogle ledbånd, der fik det rigtig skidt.

Nå, men jeg er så begyndt til fysioterapi og det er rigtig godt. Skulderen skal hun nok få styr på og samtidig får jeg også lige stukket nåle i min balle, der også er skadet efter en “tung” graviditet. Jeg var afsted for første gang i sidste uge og skulle så afsted igen i dag.

Og bedst som jeg steg ud af bilen og gik over imod indgangen til fyssen, kommer der et kæmpe stort bump (læs: en revne imellem to fliser på fortovet), som mine fødder åbenbart ikke kunne slæbe sig over. Så jeg falder lige så lang jeg er lige foran en dame, der kigger på mig med et tarveligt smil og går videre. Og så ligger jeg ellers der, skynder mig at få bakset min krop op igen, råber “av” efter damen og spæner ind til fysioterapeuten, så der ikke er flere, der ser mig. Er det bare mig, eller plejer man måske lige at spørge: “er du okay?”, eller “skal du have en hånd?”.

Nå men skidt pyt med det. Jeg satte mig i venteværelset og smurte mine bukser op og FLOT (!) der er en ordentlig hudafskrabning. Så jeg måtte jo pænt spørge sekretæren, om hun havde et af de store plastre og så ellers sidde i min skam med hul på knæ og hånd. Og så selvfølgelig også lige en forstrækning i benet. GOD WEEKEND!!!

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dræn, bordplan og festival