Den fucking fremtid

Vild weekend!

Yes mand, det er fredag aften og vi har weekend og vi skal fyre den aaaaaf. Eller noget…

Vi har lige brugt et par timer på at putte Johanne og nu sidder Michael og jeg i hver vores del af sofaen, i joggingtøj og spiser en is og drikker cola. Portugal-Spanien er på tv og jeg sidder og skriver lidt imens. What a night! Det er efterhånden ved at blive lidt den samme rille hver aften hjemme ved os, med afslapning i sofaen og fjernsynet tændt. Men faktum er, at vi ikke rigtigt har orket andet i lang tid. Johanne er svær at putte om natten i øjeblikket – ja, vi bruger gerne 2-4 timer og efter sådan en omgang, har man bare ikke lyst til noget som helst.

Men jeg kan godt mærke, at det er ved at være tid til lidt luftforandring. Jeg har prøvet at overtale Michael til at tage med på festival eller til en Fed Fredag koncert i Tivoli Friheden. Der er også Hede Rytmer her i Randers i denne weekend. Dog er det ikke det fedeste program, men det er da “at komme ud”. Jeg kan godt mærke, at jeg trænger til at opleve noget, drikke mig fuld og danse hele natten. Eller stå og skråle med på en god sang med en fadøl i hånden.

Før i tiden var vi gode til at åbne en flaske rødvin fredag aften, spille et brætspil eller sidde og høre god nostalgisk musik fra dengang vi var teenagere. Gerne med en liiiiiiille skid på, men det var bare så hyggeligt. Det er sket to, måske tre gange siden Johanne blev født og det er jo skide ærgerligt. Men dagligdagen går og det meste kommer til at handle om bleskift og træthed.

Sååå eeeh i denne weekend tager vi en fødselsdagdags-eftermiddagskaffe-ting ved min svigerinde i morgen og så er det nok noget med at skulle have gjort rent i huset eller få klippet ned i haven. FYR DEN AF!

.xxlmor.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fucking fremtid