Jeg gjorde det!

Lysten er tilbage

Det er rigtig lang tid siden, at jeg har skrevet på bloggen sidst. Faktum er, at jeg faktisk ikke har haft lyst. Jeg har været inde i en periode, hvor alt bare har været leverpostej, intetsigende og totalt ligegyldigt. Dagene har været svære at komme igennem og de dårlige har overskygget de gode.

Selvom der er lang vej til toppen endnu, så føler jeg, at noget af min lyst er kommet tilbage. Lysten til at blogge, lysten til at skrive og lysten til at få en dejlig dag. Jeg har meldt mig til et online skrivekursus, hvor jeg lærer at udfolde mine skriveteknikker og så har jeg meldt mig til et coachforløb, der forhåbentligt kan hjælpe mig til at få mit gode liv tilbage.

Jeg er jo i gang med et terapiforløb i forbindelse med min sygdom, men i dette koncentrerer vi os meget om mine følelser lige nu og her og hvordan jeg tackler dem. Det er godt og jeg finder frem til mange interessante ting, der gemmer sig indeni. Men i det nye coachforløb tænker vi fremad. Jeg skal have lagt min vej for fremtiden, finde ind til min kerne og nå frem til, hvad det egentlig er, at jeg gerne vil og så skal vi arbejde målrettet hen imod det. Jeg glæder mig så meget og den dag, at jeg havde min opstartssession med hende, havde jeg så meget motivation, at jeg fik meldt mig til skrivekurset, fik lukket nogle ting ned i forhold til min solgte virksomhed og jeg fik styr på en masse løse ender. Det må være et godt tegn.

Jeg glæder mig til at fortælle mere om det her på bloggen. Derudover er der også en masse løse ender i forhold til mit diætist-forløb og min coaching, som jeg vil komme ind på igen.

Nu skal jeg til terapi!

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gjorde det!