Kan jeg tillade mig at være træt af det?

Jeg gjorde det!

I morges vågnede jeg klokken 7.00 og tænkte, da jeg slog øjnene op: “I dag er en god dag at løbe på”. Så det gjorde jeg.

Michael og jeg gjorde Johanne klar til vuggestue og jeg fandt de gamle løbesko frem. De har vidst været mest brugt til havearbejde og gåture i tidens løb, men nu er de klar til løb.

img_7768

Jeg afleverede Johanne lidt over 8. Hendes vuggestue ligger rimelig tæt på en god skov, hvor jeg kørte ud og fik gennemført min første løbetræning. Og nu skriver jeg løbe – altså det var jo mest gang. Jeg har ikke løbet i nok cirka 2 år, så jeg er startet HELT forfra. Jeg har fundet et løbeprogram for begyndere med stort B og det er også den rigtig vej frem vil jeg mene.

Jeg startede ud med 5 min. gang, 1 min. løb, 5 min. gang og 1 min. løb. Det lyder jo overskueligt, men jeg synes, at det var fucking hårdt. Men det var alligevel så tilpas begynderagtigt, at jeg kunne genneføre med succes – altså uden at stoppe. Så nu er jeg altså igang.

Da jeg kom hjem, sendte jeg den obligatoriske “jeg-er-kommet-i-gang-med-at-løbe-og-det-var-sindssygt-ynkeligt”-snap med et grimt fjæs til veninderne og det var godt jeg gjorde det. Der kom bare søde og opmuntrende beskeder tilbage med “godt gået” og “sindssygt ynkeligt er bedre end sofaen” og så videre. For JA, det er sgu sejt og en lille bitte løbetur er bedre end ingen løbetur.

img_7767Det her er min obligatoriske “jeg-er-kommet-i-gang-med-at-løbe-og-det-var-sindssygt-ynkeligt”-snap.

Og nu tror jeg endda, at jeg har fået Michael med på at løbe (!!) så det bliver fedt.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan jeg tillade mig at være træt af det?