Det er slet ikke så slemt

1 års fødselsdag

Med fare for at lyde som én stor kliché, så siger jeg: “Nøøøj, hvor er tiden dog gået hurtigt”.

Er det allerede 1 år siden, at jeg lå på sygehuset i Randers og bandende og svovlede over, at det føltes som om, at jeg skulle skide hele sygehuset ud på en gang og samtidig skulle prøve på at lade være med at presse. Er det allerede et helt år siden, at jeg endelig fik en skøn unge ud på maven, drattede om på gulvet i udmattelse og til sidst fik opbygget et kærlighedsforhold til rød saftevand, hvilket uden tvivl er det mest kærkomne efter en fødsel?

J0hanne er blevet 1 år og det er blevet fejret på behørig vis. Først i vuggestuen i onsdags og derefter på hendes rigtige fødselsdag i fredags med hele familien. Og så uperfekte forældre som vi nu er, fik Johanne sin første kage og hun ELSKEDE den. Måske nok faktisk lige lidt for meget. Men kagecreme, fløde og chokolade gik rent ind. Det er altså mors pige!

img_7753

Nu tager vi lige en pause på kagefronten – tænk, hvis Johanne blev lige så kageglad som sin mor 😉

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er slet ikke så slemt