Er alt skidt - så se dine veninder

Lyt og slap af

Det er SOMMER! Og det kan mærkes.

I hele to dage i træk, har solen skinnet lige ned på mig og det har været dejligt. Lange gåture og D-vitamin skudt ind i kroppen med solstråler gør bare så godt for krop og sind.

Jeg sidder i min stue med terrassedøren åbnet op ud til haven og sidder bare og lytter imens jeg skriver. Fuglene er glade og synger om kap og selvom man kan høre bilerne i baggrunden nede fra de større veje og Michaels tasten på computeren, så er det ligesom om, at deres sang kan overdøve det hele.

Vi har en busk med røde blomster, der er fyldt med brombasser og alle de smukke (noget uplejede) blomster i haven springer ud på skift.

img_7712

I går havde jeg en rigtig god barndomsven på besøg og vi hentede Johanne tidligt i vuggestue og gik ned i Doktorparken, hvor vi kiggede på ænder og slappede af i det gode vejr. Vi tog Johanne med på legepladsen og hun prøvede sin allerførste rutchebanetur og gyngetur. Det var uden tvivl et hit. Man kan virkelig mærke, at hun også nyder at komme udenfor.

Vi har fået en tid til fysioterapi til hende, da vi har haft en lang snak med en af pædagogerne i vuggestuen om, at hun måske er lidt bagud i det grovmotoriske. Hun sover også rigtig skidt både dag og nat og jeg tænker, om hun måske har noget et sted, der kan sidde i klemme. Men det håber jeg, at fyssen kan hjælpe med. Man kan bare ikke lade være med at bekymre sig, når man ikke har prøvet det før. Men jeg kan da godt se, at de andre børn på hendes alder, kan en del mere end hende – i hvert fald fysisk.

img_7703

Det gode vejr har virkelig positiv indvirkning på mig og mit humør. Men jeg har også været ved lægen igen og selvom dommen var hård og depression endnu engang er en del af mit liv, så er det ligesom om, at det hele er nemmere, nu hvor diagnosen er stillet. Jeg har fået en tid til en opstartssamtale i terapi og jeg er meget motiveret for at komme igang. Jeg vil bare gerne være rask og glad.

Og på en måde er det bare nemmere at se det ønske ude i fremtiden nu, hvor jeg har bedt om hjælp.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er alt skidt - så se dine veninder