Detox dag 6/7

Detox dag 7/7 og status

Så er jeg fandme færdig med den skide detox. Og det holdt da også hårdt. Som jeg har har givet udryk for, var jeg nødt til at lave lidt om på måltiderne et par gange for at holde det ud, men jeg er IGENNEM!

giphy-6

Og når jeg nu er igennem er det tid til at gøre status på, hvad denne detox så rent faktisk har givet mig. På denne uge, har jeg tabt 3,5 kilo. Det er ret godt klaret synes jeg, men jeg er også godt klar over, at når jeg nu begynder at leve ” normalt” igen – uanset, hvor sundt det er – så vil der komme noget af det på igen. Men det er en dejlig følelse og det var utroligt dejligt at ramme det punkt, hvor jeg var inden jeg tog på ferie.

Derudover har jeg kunnet mærke det på min hud. Der er kommet en masse små bumser frem i løbet af ugen i forbindelse med udrensningen og de er også forsvundet igen sidst på ugen. Jeg synes, at jeg kommer på den anden side med en renere hud. Derudover har jeg også haft mindre væske i min krop. Mine fingre plejer at være et godt pejlemærke og de har været knap så pølset hele ugen. Også mavesækken har fået sig en tur. Der kan altså allerede efter en uge slet ikke være så meget dernede mere. Og det er kun godt.

Ville jeg så gøre det igen?

Svaret en nok “måske”. For det har sine gode og dårlige sider. Det positive har jeg skrevet ovenfor. Og derudover styrker det altså også lige ens selvtillid, at man kommer igennem sådan en uge. Muligvis med lidt bump på vejen og lidt afstikkere, men stadig er det mega fedt, for det var hårdt. Jeg føler mig sgu ret sej og godt tilpas.

giphy-7

Men det værste har været at gøre det alene. Det er hårdere end jeg lige havde regnet med. For min personlige mening er, at 50% af måltiderne er hårde at komme igennem. Susy skriver i bogen, at det kan være en god ide at gøre det med nogle veninder eller ens bedre halvdel, så man kan hygge sig med det og har nogen, der går igennem det samme som en selv. Både med hovedpinen, maveknebene og opturene. Det tror jeg havde været godt for mig. Jeg detoxede jo med Michael den første gang og det gjorde det altså mere udholdeligt. Også fordi, at man står meget i køkkenet og det er altså sjovere at kunne deles om.

Så min konklusion må være, at jeg gerne gør det igen, HVIS jeg ikke skal gøre det alene. For det synes jeg altså er for hårdt. Men det ville være oplagt at gøre efter en ferie eller julen eller andre perioder, hvor det usunde har fyldt for meget. For det gør altså godt for kroppen. Så hvis jeg kan få lokket Michael med – eller et hold veninder. Så er jeg klar igen.

.xxlmor.

p.s. nu er min detoxuge færdig, så nu skal jeg også nok stoppe med alle de forbandede GIF’s. Men jeg nægtede altså at tage halvamatøragtige billeder af min mad og mig, der sidder og er ved at kløjs i en selleri!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox dag 6/7