Detox dag 5/7

Detox dag 6/7

NU er jeg fandeneme snart færdig med den skide detox. Og det er bare rart. Men jeg er bare skide glad i dag. For i dag har vægten sagt “det-du-vejede-inden-ferien”. Og det var FEDT!!! Som jeg jo nok har skrevet flere gange, men blandt andet her, så spiste jeg jo præcist som jeg havde lyst til på ferien. Og nød det.

Men også i ugen inden ferien og hele perioden efter ferien, har jeg levet efter mine cravings. Altså spist slik, chokolade, junk mv. lidt for ofte. Men det har betydet, at alt det jeg har tabt efter jul, har jeg taget på igen. Og så lige knap et kilo ekstra. Men denne detox har gjort, at jeg har ramt præcist 99,7 kilo, som jeg nåede ned på inden jeg gik amok igen.

Bevares, jeg ved da godt, at jeg nok vil tage noget af det på igen, når jeg er færdig med denne rædselsuge, for kiloene er jo helt sikkert også en masse væske, men det føles godt og er motiverende.

Derfor er det også ved at være på tide, at jeg finder ud af, hvordan den kommende uge skal planlægges, så jeg bliver ved med at leve sundt. Men der tænker jeg, at det må være smart at få Michael med ind over. Jeg vil gerne have ham med på vognen, for det her solo-ræs er faktisk ikke det fedeste.

I dag gad hverken Michael eller jeg at lave mad, så vi havde vores debut på Fresh Habits i Randers. Jeg kendte det ikke rigtigt, men havde bare hørt, at det var god sund mad. Og det levede da helt sikkert op til det ry. Det var i hvert fald ikke noget problem at overholde min detox, men samtidig få rigtig god mad. Dog med undtagelse af lidt ost og meget tyndt brød. Jeg fik en quesadilla med blandt andet bønner, løg og salat og en lækker frugt- og grøntsagssmoothie. Selvom det ikke var 100 procent lovligt, så var det perfekt til at kunne overleve resten af weekenden med mit detox.

21687646_1838874643090876_121018786823713878_n

Men det var alligevel utroligt, som jeg kunne mærke en forskel i maven. Det var ikke en stor portion, jeg fik serveret derned. Men alligevel var jeg allerede mæt efter, at jeg havde  spist halvdelen. af quesadillaen. Så spiste jeg godt nok en kvart mere, men resten fik Michael. Og for en uge siden ved jeg, at jeg stadig ville have været sulten efter at have spist det hele. Den noget mindre mængde mad og de sundere portioner, som jeg har fået i denne uge, har altså virkelig gjort noget ved min mavesæk. Og det er kun positivt selvom, at maven blev mæt før øjnene.

Men jeg må jo nok indrømme, at det vidst ikke er en rigtig afgiftning, som jeg kommer til at opleve efter denne uge. Men jeg opnår mit mål med at føle mig mindre tung, væskefyldt og usund og så har jeg endda tabt en del af de ekstra kilo.

Men jeg glæder mig nu til at være helt færdig i morgen aften.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox dag 5/7