Mit caribiske afbræk #2

Mit caribiske afbræk #3

Ferien er slut og vi er netop kommet hjem fra en LANG rejse fra Den Dominikanske Republik til Danmark. Johanne var ikke helt så nem i flyveren på vej hjem, som hun var den anden vej, men det var også midt i hendes nattesøvn, at vi fløj. Så vi har en træt pige og vi selv har ikke sovet mere end et par timer det sidste halvandet døgn. Det bliver godt at komme i seng og få en god lang nattesøvn.

Inden jeg tog afsted, havde jeg en forhåbning om, at jeg skulle bruge ferien til at tænke en masse over, hvad fremtiden skal bringe rent karrieremæssigt. Jeg er typen, der gerne vil have en plan, men for første gang, er jeg helt blank. Det er desværre ikke blevet til meget fordybelse i tankerne omkring job, men jeg har haft nogle rigtig gode lange snakke med Michael. Han er god til at få mig til at se ting i andet lys og får mig til at tænke nyt. Jeg er dog nok kommet frem til, at jeg har er nødt til at afslutte danseskolen før jeg kan tænke i nye veje.

Hjemkomsten fra vores ferie er også startskuddet til et forløb, hvor jeg for alvor skal til at lukke min lille virksomhed. Jeg har kun 3 undervisningsdage og 2 opvisninger tilbage før jeg siger “farvel og tak”. På en måde er det en forløsning og jeg kan mærke, at jeg glæder mig til, at hele hurlumhejet er overstået. Men på den anden side, er det også ganske smertefuldt, at det nu snart er slut. Lige nu er det faktisk ikke rigtigt til at rumme.

Efter vi er kommet hjem, har Michael og jeg talt om, at vi føler os helt vildt tunge. Men det er der altså en ganske naturlig forklaring på. Vi har begge to spist lige præcis, hvad vi har haft lyst til. Så for mit vedkommende, har det været kage og is hver dag. Jeg glæder mig ikke til at stige på vægten igen, men på samme tid, så glæder jeg mig helt vildt meget til at komme igang med mit vægttabsforløb igen. Og denne gang uden kæmpe afbræk. Jeg er indstillet på, at jeg skal starte forfra, men det må så være sådan, at det er.

img_9631   img_1324

Men ferien har været mit afbræk inden mit liv for alvor bliver forandret. Jeg ved, at jeg pr. 24. marts står uden et job. Jeg ved, at jeg skal igang for alvor igen med mit vægttabsforløb og jeg ved, at Johanne skal starte i vuggestue om 5 dage. Hvad livet bliver forandret til, er uvist, men hold da op, det bliver spændende.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit caribiske afbræk #2