Mit caribiske afbræk #1

Mit caribiske afbræk #2

Vores ferie er snart forbi. Vi rejser hjem på fredag og er hjemme lørdag morgen.

Den sidste uges tid har vi slappet noget mere af efter at have fundet en god dagsrytme og jeg måske nok har lært at abstrahere fra de turister, der mener at have travlt, selvom de er på ferie. Det har været svært at vænne sig til, at ferien har indeholdt en masse larm. Når vi ligger ved poolen er der konstant høj musik og råbende aktivitetsmedarbejdere og når vi går tur ved stranden, er der konstant en sælger, der råber efter os. Den anden aften i restauranten, sad jeg bare og lyttede og al snak blev bare til et højt, larmende sammensurium af stemmer.
Selv i en af de små “det-er-meningen-at-det-skal-være-mere-roligt-her”-restauranter, bliver roen afbrudt af musikanter, der arbejder for drikkepenge og gerne skal nå at spille en sang ved hvert bord.

Søndag var jeg på snorkeltur alene uden Michael og Johanne. En smuk tur på 4,5 time med både regn, sol og vind. Imens jeg svømmede rundt i vandets overflade og kiggede på de smukke blå fisk og de lysende koraller, var jeg i den tilstand, hvor jeg slappede allermest af på hele ferien. For der var bare absolut ro. Det eneste jeg kunne høre, var min egen vejrtrækning imens mine ører var isoleret fra alt anden lyd. En masse tanker, både med og uden mening, fløj igennem hovedet, men til sidst var hovedet helt tomt. Og så slappede jeg af. Jeg slappede af, som jeg ikke har gjort det længe og det var så forløsende.

693df11b-657a-43c1-af92-68d5757b5e42

Da jeg kom op fra min svømmetur, fik jeg 3 rom og cola af instruktøren og så gik jeg ellers på hovedet hjem i seng!

.xxlmor.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit caribiske afbræk #1