Breaking!!

Flashback #1

Februar 1998

Det var ikke fordi, at selve udklædningen var vildt speciel. Men det var håret. Det var sat op i en masse forskellige totter, som var farvet i grønne og orange farver. Det var farver fra de der spraydåser, som får håret til at blive helt stift og med samme konsistens som en høstak. Det var så anderledes. Alle de andre var klædt ud som klovne, prinsesser og ballerinaer, men jeg var punker.

Søndag havde jeg været med pigerne ude og rasle i kvarteret. Øgaderne var det perfekte sted, for du behøvede kun at gå en meter, så havde du 5 nye dørklokker at ringe på ved. Der var en af de ældre damer i kvarteret, der insisterede på, at vi skulle komme op i hendes lejlighed og synge minimum 4 sange for hendes mand. Hvis vi gjorde det, ville vi få hele hendes glas med røde penge. Jeg turde ikke, men de andre piger ville gerne have pengene i deres raslebøsser så jeg stod pænt og ventede nede på vejen imens de raslede. Jeg var bange for, at de ville komme til skade, men efter en halv time kom de ned igen med lommerne fulde af 25- og 50ører.

Om mandagen skulle vi fejre fastelavn i skolen. Flere af drengene var ikke klædt ud. Simon havde heller ikke udklædningstøj på, men han havde sat sit hår op i en tot ligesom Tintin og farvet den grøn. Den samme grøn som den jeg havde i håret.

Jeg kan ikke huske, at vi skulle slå katten af tønden sammen med de andre 4. klasser, men min klasselærer havde fundet på, at vi skulle gå catwalk for hinanden, så vi kunne se alles udklædning. Alle bordene var linet op, så de stod i en lang række formet som en hestesko. Det var vores scene. Vi skulle skiftes til at gå på bordene og jeg var en af de sidste. Allerede i sløjdtimen inden, var jeg begyndt at føle ubehag. Den trøje jeg havde på, føltes alt for stram og man kunne se bulerne på maven.

skaermbillede-2018-02-03-kl-03-41-14

Da der kun er et par stykker tilbage foran mig i køen til “catwalken”, har jeg presset mine arme så stramt om min indsugede mave, at jeg er bøjet helt forover. Asbjørn er klædt ud som ninja og står lige foran mig og kigger undrende på mig inden han går op. Da det bliver min tur, går jeg langsomt henover bordene, så jeg ikke risikerer, at maven popper frem. Og det går fint hele vejen hen til den stol jeg kan træde ned på, så jeg kommer ned på gulvet igen og jeg er sikkert i havn.

Læs mere om flashbacks.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaking!!