Fest og Frisør!

Gravid???

I aften holder vi 30års og det bliver skide fedt. Vi er lige blevet færdige med det meste af borddækningen og skal nu hjem i bad og det det, der hører til.

Men jeg nåede da lige at få en ordentlig mavepumper inden vi kom hjem! Vi skulle lige ned og handle og have købt et par blomster til bordene i aften. Og imens jeg står og vælger i blomsterhandleren med Johanne, er ekspedienten helt opslugt af den lille.

Vi kommer til at tale om, at Johanne er det første barnebarn i min familie, men at der venter et mere i morgen (Der er min lillebror og svigerinde nemlig sat til). Ekspedienten udråber “nej, hvor er det dejligt, at hun skal have en lillesøster eller lillebror”.

TAK!!! Jeg er ikke gravid i 9. måned skulle jeg lige hilse og sige! Jeg er bare tyk okay?

c01c1b01-9b59-46df-89b4-73a99256e365

Her er er billede fra 4 dage før jeg fødte og altså VAR gravid!!

Og med den, vil jeg drikke mig i hegnet.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fest og Frisør!