Manglende søvn og overskud

Fest og Frisør!

I morgen bliver en god dag! I morgen skal Michael og jeg nemlig holde vores fælles 30års fødselsdagsfest. Vi glæder os helt vildt og det bliver fedt, at vores venner og familie kommer og fejrer os – forhåbentligt hele natten.

Der er netop lagt sidste hånd på bordplanen og i morgen middag er vi klar til at rykke ind i lokalet, hvor vi skal holde festen. Og jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg glæder mig til at drikke mig godt og grundigt fuld. Min svigerfar tager Johanne med hjem, så Michael og jeg virkelig kan give den gas. Og det er tiltrængt. Vi har lavet en playliste på Spotify med overskud af 90’er og 00’er dance iblandet et skvat Backstreet Boys, Thomas Helmig og Bomfunk MC. Jeg skal danse HELE natten.

I morgen klokken 8, har jeg tid til frisøren. Jeg trænger også gevaldigt. Jeg har ikke været ved frisøren siden Johannes barnedåb i august, så det bliver så skønt. Jeg skal både klippes og farves, men aner ikke, hvordan. Hver gang jeg skal til frisøren siger jeg, at der gerne må ske noget vildt. Men hver gang går jeg derfra og synes, at det er en smule kedeligt.

Jeg har en god dansk leverpostej – måske en tone mørkere – så jeg har vekslet lidt imellem lyst og mørkt. Men jeg må lade frisøren hjælpe mig. Hun kan nok guide lidt.

.xxlmor.

1 kommentar

  • Louise HJ

    Jaa!! Vi glæder os til i aften😍💃🏼🕺🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manglende søvn og overskud