En blød start

Manglende søvn og overskud

Åååh de kære små. De er skønne, de er det største, men for filan de kan da også hårde. Johanne er inde i en “sundhedsplejersken-siger-det-er-seperationsangst”-fase. Og jeg har da aldrig været så udmattet.

Der er absolut no time for me. Hver gang, at jeg så meget som vender ryggen til, så begynder hun at skrige. Så jeg går ikke alene på toilettet, jeg kan ikke komme i bad uden, at Michael er hjemme og jeg får alt for lidt søvn. I nat faldt Johanne i søvn klokken 2 og lige nu ligger hun også her ved siden af på sofaen og har en fest. Når der er gået halvanden time med et forsøg på putning og absolut ingen tegn på søvn, så giver jeg altså op.

img_0669

Jeg er alene med Johanne natten over og har også 4 dage i næste uge, hvor Michael er afsted med arbejdet. Jeg håber, at Johanne er ovre det til i næste uge. Måske jeg skulle overveje at lave noget mad til fryseren, der er sundt, så jeg ikke hopper i samme “manglende-overskuds-fælde” som jeg har gjort her til aften med en pizza.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blød start