Giv mig en krammer!

En blød start

Det har i dag været vejedag nummer 3 efter start. Jeg har ikke tabt mere end et par hundrede gram siden i onsdags. Vægttab i alt = 2,8kg. Men jeg må nok også konkludere, at det har været en meget langsom og blød opstart på min kostomlægning.

skaermbillede-2018-01-24-kl-13-27-13

Vi har ikke fulgt nogle principper til punkt og prikke herhjemme. Der har nemlig været en del “syndedage” siden start og det er helt bevidst. I hvert fald det meste af det. I første omgang havde vi aftalt, at vi skulle have en dag om ugen, hvor vi ikke skulle tænke Sense. I hvert fald til en start indtil vi var godt indkørte. Men det er nok lige blevet til lidt mere end en dag om ugen.

Men det har været nødvendigt. For Michael og jeg kommer fra en livsstil, der er SÅ usund, at en eller anden for for nedtrapning har føltes som det eneste rigtige. Vi var begge enige om, at hvis vi går all in fra starten af, ville vi alligevel ryge i efter en uge eller mindre. Til trods for, at vi stadig har “syndet” nogle gange, er der altså stadig væsentlig forskel på vores gamle vaner og vores nye. Så vi er er bestemt i bedring.

Men vi holder 30 års fødselsdag på lørdag, hvor der absolut ikke skal være nogle regler. Der er ingen tvivl om, at der skal en masse alkohol og god mad indenbors. Nok mest det første! Men derefter har jeg besluttet mig for, at der liiiiige skal strammes lidt op. Det er fint med en syndedag om ugen. Men lad os holde os til det.

Den 9. februar tager vi på ferie. 2 uger til det caribiske øhav. Og hold da op, hvor jeg glæder mig. Men det kunne være fint, at der lige blev strammet lidt op på madvanerne indtil da, da der uden tvivl vil komme lidt is og drinks indenbords på ferien.

Og så kommer det næste store skrækscenarie…… Køb af badetøj!!! To be continued . . .

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv mig en krammer!