Målet med galskaben

Introducing: Min tindermand

Han var alt det, jeg ikke ville have. Og alligevel tog han mig med absolut storm.

Michael og jeg fandt hinanden igennem Tinder – jep… Det kan faktisk godt lade sig gøre. Vi fik et match i slutningen af oktober 2015 og efter en uges skriverier, mødtes vi den 1. november til aftensmad hos ham. Han boede i et hus i Randers, som han havde købt af sin mor og hvis der var noget jeg bare IKKE ville, så var det at komme til at bo i Randers. Det havde jeg gjort før og det var nok. Aarhus var min by! Hans mor havde i øvrigt stadig nøgle til huset og det kunne jeg næsten ikke holde ud.

img_3437

Han havde joggingbukser og en slidt T-shirt på hele den første date, men det var ligesom om, at det var fuldstændigt ligegyldigt. På date nummer to eller tre, havde vi begge onepieces på hele aftenen. Snakken gik skide godt fra start og den første date førte til flere. Michael forsikrede mig om, at et hus kunne sælges og derefter så vi hinanden i 15 dage i træk og så gik det bare stærkt.

Den 1. juli 2016 flyttede jeg ind hos ham og i august var jeg gravid. Så vi havde altså kun kendt hinanden i et halvandet år inden vi fik vores skønne datter. Det gik noget hurtigere, end vi på nogen måde havde tænkt det skulle, men alligevel føltes det helt rigtigt.

img_7687-2img_5090

Jeg har haft meget længere forhold før, men aldrig har jeg haft en som Michael. Michael forstår ikke alt det, der nogle gange foregår oppe i mit hoved. Men hold fast, hvor han prøver.

Jeg kan til tider være mega sortseende. Og når jeg er det, så formår han stort set altid at finde de positive vinkler. Og jeg kan se på ham, at han tænker og tænker og tænker for at finde løsninger på de problemer jeg tumler med. Og han gør det godt. Han er ikke bange for at udtrykke sine bekymringer og glæder og det gør, at vores forhold ikke har en masse fnidderfnadder.

img_5242

Jeg lovede ham da vi blev kærester, at jeg aldrig ville være pigesur, for det gad han simpelthen ikke. Der er da heller ikke noget værre. Og det er jeg faktisk heller aldrig. Eller… Næsten i hvert fald.

Btw, så bor vi stadig i huset i Randers og hans mor har stadig en nøgle …..

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Målet med galskaben