99,9

Målet med galskaben

De fleste kender det der med at gå på kur efter nytår, fordi alle kiloene fra julen skal smides igen. Mine kilo har nok bare været lidt længere tid undervejs. Det betyder også, at der er flere af dem, der skal af igen. Men det er fint, for så kan man både have et samlet mål, men der er også plads til en MASSE delmål.

medal-1622523_960_720maalebaand-l-150-cm-6stk_cc_41062_2

Jeg skrev i mit indlæg her, at jeg var I de høje kategorier for overvægt. Derfor har jeg bestemt mig for, at det skal handle om at blive normalvægtig. Jeg har ikke behov for at være tynd eller mega slank – jeg vil bare gerne være sund og uden forøget risiko for livstilssygdomme.

Mit første delmål har jeg nået – det var at komme under 100 kg. Det var vigtigt for mig, da det altså bare var en svær en at sluge. Fra nu af, vil jeg forkæle mig med nogle treats – for det vil jeg sgu komme til at fortjene.

De ultimative mål

At nå nedenstående mål ville være en drøm for mig. Og jeg mener stadig, at de er realistiske, hvis jeg giver den en ordentlig skalle og bruger en masse tid på det:

 • At nå indenfor en BMI i kategorien “normalvægtigt”
  • At nå dette mål vil betyde, at jeg skal tabe mig 32 kilo i alt fra da jeg startede lige efter nytår
   • TREAT: En ny undertøjs-garderobe
 • At nå en fedtprocent, der er “normal” for en kvinde i min alder
  • Jeg skal altså tabe cirka 18 procentpoint i fedt!
   • TREAT: Et weekendophold for mig og Michael.
 • At få pæreform istedet for æbleform
  • Svær at måle – det afhænger jo af centimeterforhold
   • TREAT: En tætsiddende kjole

Ovenstående mål kan og skal jeg kunne nå. Det er ikke vigtigt, hvor lang tid det tager.

De vigtige delmål

For at nå ovenstående, må slagplanen være at have nogle delmål, der kan motivere.

 • Jeg tænker, at hver 5’ere må være et mål i sig selv.
  • For hvert mål deleligt med 5, vil jeg give mig selv en mindre treat
   • TREAT: Små-udstyr til vægttabet. Fx en ny kogebog eller en træningstrøje.
 • Det vil også være et delmål, at gå ned i “overvægtskategori”.
  • For hver gang jeg går ned i en ny kategori under fedtprocent, BMI eller taljemål, vil jeg give mig selv en større treat.
   • TREAT: En “mig-dag”, hvor jeg forkæler mig selv. Fx med ansigtsbehandling, massage eller lignende .

Den helt store drøm

Der er derudover to helt store drømme. Som jeg skriver i mit allerførste indlæg her, så er min helt store drøm at føle mig rigtigt lækker og kunne sige til mig selv, at “hold kæft, hvor ser jeg godt ud i dag!”. Hvornår det bliver, ved jeg ikke, men det er vigtigt.

Derudover har jeg jo nævnt, at jeg ikke kommer til at blive gift. Men jeg har en pigebarns-fantasi om, at jeg en dag står i den smukkeste brudekjole og ser totalt godt ud. Måske bliver jeg ikke gift….

Men man kan vel altid prøve brudekjolen !?!

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

99,9