Forberedelserne er i gang

JEG VIL HAVE IS!!!!!

ice-cream-1… Og chokolade og slik… Åh hvor jeg kæmper med alle mine cravings i dag. Jeg er først lige begyndt på den sunde tilværelse og jeg kan næsten ikke være i min egen krop. Jeg er SÅ sulten efter noget sødt.

“Jeg har is i fryseren! Nej!!! Men da bare et lille stykke?”

Jeg har været i mødregruppe i dag, hvor der blev serveret chokolade, kage, sodavand, slik og lækre boller med mulighed for smør, ost og alt muligt andet lækkert. Jeg kunne overhovedet ikke lade det være. Og det er sjovt. Inden jeg går ind ad døren til mødregruppen siger jeg til mig selv: “I dag kan jeg sagtens lade være med at spise noget som helst usundt derinde”. Men lige så snart jeg sætter mig ned ved bordet med de andre mødre, så starter den indre kamp:

“Det kunne jo bare være et lille stykke kage.”

” Hvis jeg nu spiser lidt mindre til frokost når jeg kommer hjem…”

“Jeg spiste jo ikke noget usundt i går, så det går jo nok”

Og inden jeg ved af det, ligger der et stykke kage, en bolle med ost, 5 stykker chokolade og en vaniljekrans i min mave. Og MUUUUMS det var lækkert. Men jeg har da så også været træt af det resten af dagen.

Nå… Men jeg må op på hesten igen. Det er jo lækker mad vi har fået i dag. Så jeg skal bare lige overvinde min sukkertrang. Måske jeg skulle gå ud og smide den is i fryseren ud.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forberedelserne er i gang