Det har været længe undervejs

Det har været længe undervejs

Der har været en eller anden form for barriere, der har gjort, at jeg ikke har kunnet komme igang med mit første indlæg. Jeg har været klar til at starte en blog LÆNGE, men jeg har bare ikke kunnet tage det sidste skridt.

Men når aftalen med mig selv er, at min blog skal være starten på en vægttabsrejse, så er det nok også der, at jeg finder årsagen til min tøven. “Hvad nu, hvis jeg endnu engang fejler?”. “Hvad nu, hvis jeg ikke kan skabe resultater?”. Det kan ikke tælles på to hænder, hvor mange gange, at jeg er startet på kur, diæt eller simpel kostomlægning, hvorefter jeg er faldet i det usunde hul igen. Yoyo-vægt med en støt stigende tendens har karakteriseret tallene på min badevægt i efterhånden mange år. Det skal der gøres noget ved!

Selvfølgelig har mit udseende noget at sige, for det er ikke sjovt, at jeg ikke kan købe lækkert tøj i almindelige størrelser længere – og den store dobbelthage på samtlige billeder i den forkerte vinkel er bare heller ikke specielt flatterende. Men endnu vigtigere er sundheden. Jeg har ondt i kroppen og jeg skal ikke være meget fysisk aktiv før alt værker i lemmerne. Det er ubehageligt og jeg er klar til at gøre noget ved det for alvor.

Jeg har aldrig været så motiveret for at komme ud af min overvægt, som jeg er nu. Jeg blev mor i foråret og min største motivation er, at jeg også skal kunne være mor for min datter om 5, 10 og 15 år. Jeg vil gerne kunne være fysisk aktiv og spille fodbold med min datter ude i haven uden at få ondt i knæ, fødder, ryg eller være ved at kaste lungerne op af anstrengelser.

Og så har jeg en drøm… Jeg drømmer om, at jeg en dag kigger mig selv i spejlet og tænker “hold kæft, hvor ser jeg bare godt ud i dag!!”. Det kan jeg ikke huske, at jeg nogensinde har prøvet, men hvor kunne det være dejligt.

Jeg håber, at du får lyst til at være med på min rejse. Lad 2018 blive året!!!

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har været længe undervejs