Refugium: Sygehus tur/retur

Refugium: Udcheckning

Det har været en super god skrivedag i dag. Det var mega dejligt, når nu det meste af dagen i går blev brugt på plukkeveer og sygehusbesøg. En, eller faktisk flere historier begynder at tage form og det er vildt sjovt. Jeg er stadig langt fra noget konkret, men det gør ikke noget, for jeg er inde i en proces og det er en fed følelse.

Planen var oprindeligt, at jeg skulle hjem i morgen formiddag og det var fortsat planen indtil sidst på eftermiddagen i dag. Dog hed det sig i stedet for, at plukkeveerne igen begyndte at drille og jeg derfor godt vidste, at skriverierne ikke ville blive til mere i dag. Jeg vidste også godt på forhånd, at jeg ikke ville kunne nå at skrive noget i morgen, så jeg besluttede mig for at køre hjem, så jeg kunne nå aftensmaden sammen med Michael og Johanne. De havde fået gæster, for Michaels søster, svoger og nevø var på besøg, og det var dejligt at få med.

Jeg har simpelthen nydt mit ophold på Ørslev Klosters arbejdsrefugium og foruden en masse skriverier, har der også været tid til at fordybe sig i egne tanker, som normalt bliver forfordelt i kampen om bleskift, putning og andre hverdagssysler. Jeg har bestilt et ophold igen i uge 32 og jeg glæder mig allerede. At komme afsted afhænger selvfølgelig lidt af, hvordan det går med graviditeten til den tid, da den jo ikke har vist sig fra sin bedste side indtil nu, og jeg på det tidspunkt er ved at være ret tæt på termin. Det vil tiden vise!

Læs mere om mit ophold på Ørslev Kloster i mine indlæg fra søndag, mandag, tirsdag og onsdag

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refugium: Sygehus tur/retur