Refugium: Akklimatisering

Refugium: Hul på bylden

Endelig er der begyndt at ske noget! Da jeg vågnede i morges, skulle jeg simpelthen sådan tisse. Der er flyttet en enkelt logerende mere ind her i portnerboligen og hun var netop gået i bad, som jeg stod op og virkelig skulle tisse. Graviditet længe leve! Så jeg måtte jo finde på en måde at holde mig på. Jeg satte mig på min kontorstol og åbnede computeren og så gik jeg ellers igang med at skrive. Jeg skrev en lille tekst om at hænge vasketøj op. Jeg kan ikke forklare, hvorfor det lige var det, jeg havde inde i hovedet, men jeg glemte da alt om, at jeg skulle på toilettet, så først da den var færdig, forlod jeg min plads.

Da jeg havde fået mig et bad og lidt morgenmad, satte jeg mig ved skærmen igen. Da jeg jo endnu ikke er helt klar på, hvad jeg skal skrive om, så valgte jeg i stedet at skrive om netop det. Jeg bestemte mig for, at lade mine tanker flyde og bare skrive om, hvilke ideer jeg har haft indtil nu, som aldrig rigtigt er blevet til noget. Det var en fantastisk måde at få noget ned på papiret på. Jeg skrev og skrev og skrev, og pludselig var der en hulens masse sider med ideer, tankerne bag mine ideer og endda også en beskrivelse af en karakter. Hvad jeg skal bruge karakteren til, ved jeg ikke endnu, men hvor var det dog befriende, at der endelig kom noget ud. Måske vil jeg lave samme øvelse igen i morgen, eller prøve at stykke noget af det sammen, som jeg har skrevet ned indtil nu. Det kunne jo være, at der kom en fantastisk ide ud af det. Jeg er i hvert fald glad og godt tilfreds med, at der endelig sker noget.

Efter nogle gode timers skriverier, kørte jeg en tur på Lundø, hvor jeg I hele min barndom har tilbragt mange timer i de to sommerhuse, som henholdsvist mine forældre og bedsteforældre ejede dengang. Jeg trængte til en smule luftforandring og samtidig også at få tankerne på noget andet. Herhjemme på værelset i ensomheden kunne jeg nemlig godt mærke, at savnet til Michael og Johanne begyndte at spire en del, så en tur ud af huset, var på sin plads. Det gav en lidt lettere følelse i maven, hvis man da lige ser bort fra den knap så sunde aftensmad jeg indtog på Lundø Camping, og nu er jeg tilbage på min plads ved skrivebordet. Om det bliver til meget mere skriveri i aften, eller om der skal lukkes ned for i dag, har jeg ikke besluttet endnu. Men én ting er helt sikkert. Der er taget hul på bylden – og tænk sig, at det bare var en manglende tissetår, der skulle til.

Læs mere om mine første 2 dage på Ørslev Kloster her og her.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refugium: Akklimatisering