Refugium: Check-in

Refugium: Akklimatisering

Det første døgn på Ørslev Kloster er gået og tilpasningen til livet her er lidt sejere end jeg havde regnet med. Her er så smuk en natur og omgivelserne er fantastiske. Der er korte afstande til både skov, enge, søer og strand og det kan jo ikke være andet end inspirerende. Efter frokost gik jeg en tur rundt om klosteret og selvom jeg kun tog den korte tur (plukkeveer længe leve), fik jeg serveret flora og fauna i mange afskygninger.

Til trods for de skønne omgivelser og roen, har de været sværere at vende sig til, end jeg havde regnet med. Jeg er ekstremt rastløs og har svært ved at sætte mig ned og koncentrere mig om at skrive. I formiddags kørte jeg til den nærmeste købmand for at handle ind til frokost og aftensmad, og alle var så sindssygt langsomme. De øvrige kunder ved Spar-købmanden gik så vanvittigt langsomt i de smalle gange og jeg var lige ved at få spat. Men så midt i det hele, kom jeg i tanke om, at jeg jo egentlig ikke havde noget, jeg skulle nå. Det hjalp lidt på mit hysteri.

Denne rastløshed har huseret i mig hele dagen. Hver gang jeg har sat mig ved computeren, har jeg været helt presset over, at jeg skulle have udnyttet tiden og skrive en helt masse, men det har tværtimod bare gjort det sværere at få noget på papiret. Efter en del mislykkede forsøg, valgte jeg at gå turen rundt om klosteret og derefter sove en middagslur, for trætheden har godt nok heller ikke været til at skjule i dag. Det viste sig at være en helt rigtig beslutning og jeg kan mærke, at jeg har meget mere ro i kroppen, og faktisk har lyst til at skrive igen. Jeg skal vidst bare huske, at lytte til kroppen.

Så på papiret er det ikke blevet til meget i dag, men mentalt er jeg kommet et godt stykke i den rigtige retning. Det må også tælle lidt.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Refugium: Check-in