Anmeldelse: COACH ME

Refugium: Check-in

Nu sidder jeg her. Ved et skrivebord på et lille bitte værelse i portnerboligen på Ørslev Kloster. Jeg kan se ud på en masse enorme træer, der pænt er skilt ad af en meget lidt trafikeret vej. Mellem træerne på den anden side af vejen, var der for få minutter siden nogle små drenge, der sparkede til en fodbold i en stor have, men nu regner det en smule, så de er løbet indenfor igen.

I loftet er der en indsats, hvor 4 engle kigger ned på mig med hvert sit stearinlys i hånden. De er omringet af skyer, med udtagelse af midten, hvor der er åbnet op til den uendeligt blå himmel. Der er en femte engel, der kigger op i lysningen samtidig med, at hvide duer flyver fra hendes hænder og op i det uendelige. Vældigt fint, men det giver mig liiiidt gåsehud.

Værelset indeholder ikke meget mere end mit skrivebord, en sød lille grøn seng og et par snørklet uskårede blå hylder. Der hænger et billede af en velklædt dame ved siden af mit skrivebord og stirrer ned på mig. Hun har pels og fransk hat på og jeg tror måske, at jeg burde vide, hvem hun er/var. Jeg har ikke noget godt bud endnu, men måske det kommer. Jeg kan ikke lade være med at kigge på hende hele tiden, for hun gengælder jo mit blik hver gang.

Der er helt stille og roligt her og jeg er alene i boligen. Da jeg tjekkede ind ved 18-tiden fik jeg at vide, at der indlogeres to gæster mere i morgen. Lige nu nyder jeg stilheden og er spændt på, hvordan det bliver at leve sammen med to helt fremmede, som jeg skal dele køkken og bad med. Det er jeg ikke vant til.

Når man sidder på toilet, stirrer man direkte ud på en masse gravsten på kirkegården, hvis man kigger ud af vinduet. Jeg tænker, at jeg trækker gardinerne for i nat 🙂

Imens jeg har skrevet dette indlæg, har jeg siddet og funderet over, hvordan jeg skal disponere min tid i de næste 4-5 dage. Jeg skal bruge mine klosterdage på at skrive, det er klart. Så slog det mig pludselig… Hvad fanden skal jeg skrive om?

.xxlmor.

6 kommentarer

 • Line

  Dejligt med nye indlæg på bloggen, jeg er blevet helt grebet af at læse med 😊 Hvis du er helt tom for ideer til skriveriet, så skriv om din graviditet eller din datter og oplevelser med hende. Jeg synes, man glemmer alt for hurtigt og ville ønske det var mere naturligt for mig, at huske at få minder skrevet ned. Hilsen Line “Åbyhøj afdelingen” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • xxlmor

   Hej Line. Hvor er det dejligt, at du følger med! Det er nogle rigtig gode input – tusind tak for det. Nu er jeg gået på barsel – så mon ikke også, der kommer til at være en masse om det. Johanne og den kommende lille ny fylder jo størstedelen af mit liv, heldigvis.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Mon kvinden med den tunge kuff……spøger😉
  Ha en god uge😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • xxlmor

   Høhø det kan være, at jeg skal høre podcasten igen, nu hvor jeg er her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg håber, du får nogle fantastiske dage med ro til skrivning og forhåbentlig ro i hovedet. Når du vågner i morgen, ved du, hvad du skal skrive om.
  God fornøjelse og glæder mig til at læse mere fra dig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • xxlmor

   Tusind tak Susanne. Det er i hvert fald vildt spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: COACH ME