1 års fødselsdag

Der er ALTID den fucking mandag!

Kender du det? At man har lovet sig selv en sund livsstil og klarer det måske også godt. Nogle gange kun i én dag, måske i en uge eller mere. Men så falder man i. “Så starter vi igen på mandag”. Det er ALTID den fucking mandag! For hvorfor skulle man dog leve sundt lørdag og søndag, hvis man faldt i fredag? Nææææh…. Mandag er en god dag at starte.

diet-monday

Det er min dårlige undskyldning HVER gang. Jeg havde lovet mig selv her, at jeg skulle lade være med at spise sukker i hele maj måned. Og som jeg skrev sidst, har det faktisk ikke været så slemt. I hvert fald ikke til at starte på. Jeg havde lovet mig selv, at jeg gerne måtte spise sukker (med måde) på Johannes fødselsdag. Det skulle være “lovligt” at spise et stykke fødselsdagskage og få en kom kakao. Men så er det jo heller ikke værre.

1347851823515_75029651

Men selvom hun først havde fødselsdag i fredags, så begyndte mit hoved lige så stille allerede tirsdag at tænkte: “man kunne jo også liiiige…”. Jeg endte med at spise 2 lakridspiper om aftenen og så gik jeg i seng. Onsdag brunchede jeg den med et par mødre fra mødregruppen og fik nutella og senere kage. Torsdag fik jeg is og slik. Fredag havde Johanne fødselsdag. Lørdag fik jeg is. Søndag fik jeg is og cola.

sharon-atkins-diet-on-a-monday

Så én lovlig dag med sukker blev til 5 i træk. Og det var fordi, at jeg hele tiden tænke, at jeg bare kunne starte igen mandag. Hvorfor sker det hver evigt eneste gang? Hjernen er et underligt indrettet fænomen – i hvert fald inden i mit hoved.

monday

Men mandag er passeret og nu er det uden sukker igen. 15 dage af måneden er gået og jeg vil gerne have en bedre statistik end 33% dage med sukker. Så nu må der køres på!

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års fødselsdag