Tegn dig glad

Nyt fra diætisten – LIVA

Jeg har nu i snart 4 uger fulgt programmet LIVA, der startede ud med en tur ved en diætist. Jeg har skrevet om det her. Som jeg fortalte sidst, har jeg fået nogle små mål, som er registreret i en app og som jeg skal forsøge at nå hver dag. En gang om ugen tager min diætist kontakt til mig igennem appen og vi tilretter målene og evaluerer på den forgangne uge.

Vi har tilføjet to mål: At spise efter T-modellen til frokost og til aften. De fleste kender den jo nok, men det er altså en halv del grøntsager, en kvart del kø, æg eller fisk og en kvart del brød, pasta, ris eller kartofler.

tallerkenmodel3

Det fungerer fint og jeg bliver bedre og bedre til at overholde mine mål. Nogle af målene er absolut intet problem, mens andre er lidt sværere at overholde. Jeg har kæmpet lidt med min “aftensnack”, hvor jeg ofte falder for min søde tand. Men jeg har prøvet at lave et væddemål med mig selv om, at maj skal være en sukkerfri måned. Det eneste tidspunkt, hvor jeg må spise sukker på er, når Johanne har fødselsdag på fredag. Der er familien inviteret til kagemand, boller og kakao. Men én dag på en måned – det er det eneste. Det er gået fint de første 3 dage.

Der sker INTET på vægten endnu og det er SÅ DRÆBENDE. Jeg ville altså godt lige have den motivation, at jeg i det mindste bare tabte et halvt kilo om ugen eller noget. Men nej, absolut intet. Jeg håber snart det kommer, for jeg er så tæt på at ville lave alt for mange ekstra mål for, at der sker noget mere. Men den går ikke, for så ved jeg, at jeg falder i og højest sandsynligt giver op. Jeg er dog begyndt at tælle lidt kalorier for at holde styr på mit indtag – det er en motivation i sig selv.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tegn dig glad