Detox dag 2/7

Detox dag 3/7

Jeg har sgu godt nok lidt ondt i skallen i dag og jeg må også indrømme, at jeg er noget træt. Susy skriver i sin bog “Retrokuren” som jeg følger, at 3. dagen kan være lidt hård. Men om det er på grund af detox eller om det bare er fordi, at Johanne ikke har sovet hele natten (tænder!!!) ved jeg ikke – men uanset hvad, kunne det have været meget værre.

I dag har jeg ikke fulgt kurens opskrifter 100 procent. Planen var, at jeg skulle handle ind i formiddags, tage i mødregruppe fra 11 til 14 og så tage hjem og spise en sen frokost inden jeg skulle hente Johanne. Men efter den manglende søvn i nat, prioriterede jeg altså halvanden time på øjet i formiddags og handlede efter mødregruppen. Så det kostede en fennikelsalat (ej DET var ærgerligt…), men heldigvis blev der serveret frugt og grønt i mødregruppen og jeg kunne nippe lidt til det i stedet for.

Jeg elsker min mødregruppe og uden de ved det, har de hjulpet mig utroligt meget i dag. Jeg frygtede lidt de søde sager i dag. Normalt når jeg er i mødregruppe har jeg det sådan, at der skal være plads til at smage et stykke kage og tage en bolle. Men i denne uge skal jeg altså gerne kunne holde planen uden sukker, brød mv. Jeg havde sådan set holdt mig fra det hele indtil et kvarter før, at jeg skulle hjem…

giphy-3

Jeg havde lige nøjagtigt sagt til mig selv inde i hovedet, at “det går jo nok at tage en halv kage”, inden to af mødrene sagde, at de havde læst min blog og derfor godt vidste, at jeg var på detox. Og det var lige det, der skulle til. For så kunne jeg jo ikke stå og spise kage og jeg havde på en eller anden måde nogle andre at stå til ansvar overfor. Det var en kæmpe hjælp og jeg gik fra mødregruppen uden at have “syndet”.

Nogle gange skal der ikke så meget til. I aften tror jeg, det er at gå tidligt i seng.

.xxlmor.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox dag 2/7