8 pakker smør tak!

NO Sense weekend!

Det har været en lang weekend med arbejde. Jeg havde et stort arrangement fra tidlig morgen til sen aften i lørdags, hvorfor jeg boede på hotel fra fredag til søndag sammen med min familie. Det var faktisk rigtig hyggeligt, men uden meget søvn. Min datter havde problemer med maven og sov utroligt lidt om natten både fredag og lørdag.

Hele dagen i dag, har jeg haft det sådan helt tømmermandsagtigt, selvom det kun blev til et par glas vin og en øl i går aftes. Jeg sov middagslur i dag fra 13-17 og er stadig fuldstændigt smadret.

Jeg vil ikke ligefrem påstå, at jeg har tænkt det mindste på Sense i weekenden. Tværtimod har der været en weekend med rundstykker, frikadeller, sodavand, vin, kage og meget mere. Og her til aften er vi sluttet af med en ordentlig omgang fra McDonalds.

1200px-mcdonalds_golden_arches-svg

Jeg kan nok konkludere ud fra weekendens travlhed, at det der med sund livsstil skal der være overskud til. Jeg har været stresset, været i søvnunderskud og travl. Det har ikke været en god kombi i forhold til at skulle holde den sunde livsstil. Men jeg tænker, at det kan ændres. Når jeg har haft lidt mere tid med Sense og lært det ordentligt at kende, så tror jeg godt, at jeg kan spise efter principperne. Også når der er run på.

Det har også været en weekend, hvor min blog er blevet læst af flere. Jeg har ikke reklameret for den, da det er et stort skridt at tage for mig, at folk jeg kender skal læse om, hvad der sker i mit hoved, hvilke tanker jeg har om mig selv og min tilværelse og hvem ved…. Måske også om dem. Jeg har blot sat det ind som link på Instagram, så det vil gå sin naturlige gang. Og det gør det.

Hele min fars side af familien var samlet i weekenden, hvor min blog tilsyneladende blev læst op blandt flere af dem, da jeg var på arbejde. Det er dybt nervepirrende, men jeg er selvfølgelig også glad for, at det begynder at sprede sig.

Min lillebror sendte mig en snap for et par dage siden med et billede af min blog. I teksten henover, stod der “Jeg er så stolt af dig – jeg elsker dig”. Jeg blev bare så glad og har virkelig lyst til skrive videre.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 pakker smør tak!