JEG VIL HAVE IS!!!!!

Lad os blive under dynen!

Det har været en af de dage. Da jeg vågnede i morges og kiggede ud af vinduet, stod det bare ned i stænger. Regn er smukt og hvis humøret er til det, er det skide hyggeligt at gå en tur i regnvejr. Men i dag var en af dem, hvor man bare gerne vil blive under dynen – helst hele dagen. Og faktisk, så gik det langt hen ad vejen. Jeg havde heldigvis en træt datter, som også gerne ville sove længe, så det gjorde vi. Vi har ligget i sengen hele formiddagen og det var FEDT!!!

Det var også enormt tiltrængt. Jeg har været så træt de sidste mange dage. Jeg har en fornemmelse af, at det er min krop, der prøver at vende sig til nye forhold og det er helt okay. Men det er udmattende og jeg glæder mig til at være på den anden side. Eftersom jeg har været på utallige kure, kan jeg i hvert fald genkende mønsteret med trætheden og hovedpinen den første uges tid.

img_7158

Det blev dog alligevel ikke til en hel dag i sengen. Virkeligheden kalder når vaskemaskinen bipper, babysvømningen er lige op over og baby vil have mad. Og jeg skal videre med min madplan.

.xxlmor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL HAVE IS!!!!!